oh november spawned a monster

 
Och så var det tydligen den sista juli. Sommaren snurrar fort, när vi bara snöar bort (Åh Håkan, Håkan Håkan. Mitt indiehjärta kommer för alltid slå för dig även om du blivit för mainstream för mig//Luggpop-Sara). Nej, skämt åsido - sommaren lär väl vara kvar ett tag till och livet fortsätter och allting går framåt. Precis som det ska, antar jag. Det här är lite pinsamt egentligen, för jag fick ett sådant himla blogg-sug men ingen idé om vad jag ska skriva om. Så jag freestylar lite nu helt enkelt. 
 
Ni kanske undrar hur jag mår? Oroa er inte, raringar, för jag mår prima. Det är sommarlov och även om jag inte spenderar mitt sommarlov som det kanske förväntas av en tonåring (ja ni vet, festande och ute hela dagarna och nätterna) så känns det ganska bra. Livet är fint, fantastiskt, dötrist, underbart och allt där emellan. Längtar efter framtiden, till att få min lön så jag kan färga håret (för nu är det....fult och sönderblekt.) och skaffa mig en tatuering. Längtar efter att skolan ska börja, åh gud jag vet att en inte ska säga så, men jo banne mig - jag längtar efter att gå upp tidigt på morgonen och koncentrera mig på svåra saker när jag egentligen bara vill skriva långa uppsatser om Morrissey och Manic Street Preachers och klicka på reblog-knappen hela dagarna. Gosh, egentligen skulle jag vilja skriva inlägg om min favoritmusik och favoritskivor och favoritlåtar och analysera låttexter, men då skulle jag nog tappa några läsare. Så...jag sparar nog på det tills någon ber mig att skriva ett sådant blogginlägg. 
 
Det där med att freestyla blogginlägg var inte en helt tokig idé, eller? 
 
Jaja, ska väl avsluta här innan det blir alldeles för mycket ordbajseri och tråkigt kallprat som inte säger något om mitt liv (har jag någonsin sagt hur mycket jag älskar att citera låttexter när jag inte vet vad jag annars ska säga/skriva? Det har räddat mig alltför många gånger när jag fått tunghäfta). 
 
Ja okej, här kan ni få en spellista som jag lyssnar mycket på just nu -> prideprincess. Seriöst, om jag skulle nämna en bra egenskap som jag har så skulle jag direkt säga att jag har världens bästa musiksmak. Perfekta blandningen mellan punk, soul, disco, shoegaze, 80-talspop, house á la 90-tal, eurodance, drömpop, goth etc etc. 
 
Avslutar med fina gifs på världens finaste Morrissey (har jag sagt hur mycket jag älskar honom? inte tillräckligt ofta, chansar jag på) och ett Happy Pride!! Tillsammans krossar vi fascismen. Nästa år kommer jag också stå där bredvid er. Puss. 
 
 
Så, för tillfället så önskar jag alla er eh....20 läsare...att de här sista veckorna på erat sommarlov blir fantastiska och underbara och allt såntdär fint. Tack, tack tack för att ni läser mina inlägg trots att de ofta skrivs när jag känner mig sentimental och lyssnat lite för mycket på The Cure. Ni förtjänar alla mopsar och katter och marsvin som finns i världen. Ni är bäst osv. 
 
 
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0