Glad sommar…eller? - en update

För några veckor sedan, i begynnelsen av sommarlovet, så skrev jag ett inlägg om hur hemsk sommaren skulle bli för jag skulle ju vara så ensam nu och yadda yadda, ja ni vet. Lite småmelankoliskt och i äkta tonårsångest-anda. Så, nu när typ halva sommaren har gått, så har jag insett att tja, det här sommarlovet har ju inte varit så tokigt trots allt. 
 
Jag har:

♥ Skaffat Netflix och blivit en riktig tv-seriejunkie. Jag som inte följt en tv-serie sen x antal år tillbaka har nu hunnit avverka The Walking Dead, Äkta Människor, Orange Is The New Black och snart en säsong av Misfits. Orange Is The New Black är förövrigt den bästa tv-serien jag någonsin sett (förlåt, Twin Peaks) och jag har skrattat igenom roliga scener och gråtit till avsnitten om Sophia Burset och Suzanne "Crazy Eyes" Warren. Har  gråtit till typ varje scen med Suzanne, som förövrigt borde ha en hel säsong dedikerad till sig. Serien är dessutom den mest inkluderande och feministiska tv-serien ever - Girls & Sex and the city, släng er i väggen! 
♥ Blivit en riktig yogini!! Yogar så ofta jag kan och har blivit en riktig hejare på det - jag som hela mitt liv varit stel som ett kylskåp och ramlat så fort jag lättat på ena foten klarar nu av att få ner hälarna i Downward facing dog (förutom på morgonen då, men det räknas inte) och göra en herrans massa balanspositioner. Har dessutom lyckats bemästra en jäkla massa yogaposer, bland annat denna - hur coolt?!
♥ Sommarjobbat 2 av 3 veckor på samma plats som förra året, vilket har gjort att jag kommit in i samma rutiner som när jag gick i skolan för några veckor sedan = helt perfekt för en assburger som är i stort behov av rutiner!
♥ Sprungit i spåret, skogen och på löpband med en helt ny lätthet i benen och fötterna (säkert tack vare all yoga) 
♥ Skrivit klart min krönika som publiceras i Kuriren om några veckor - så håll utkik efter mig i tidningen!
♥ Varit utomlands, jagat ödlor och fått en ganska okej solbränna (för en person som annars är en blekfis. Varför heter det blekfis förresten? Hmpf.)
♥ Varit Dagens solstråle i Kuriren, där jag pratat om min Asperger och hur den påverkar mig. Artikeln hade dock sämsta rubriken i mannaminne, så det skulle inte förvåna mig om rubriksättaren hade varit ute i solen alldeles för länge innan hen bestämde sig för att använda sig av den....
♥ Fått perspektiv på mitt senaste inlägg och insett en sak som jag faktiskt inte tänkt på innan - att det faktiskt var jag, på egen hand, som lämnade G. Utan någon som övertalade mig eller hjälpte mig igenom det. Hjälp har jag visserligen fått senare, från föräldrar, vänner och (delvis) polisen, men det största jobbet gjorde faktiskt jag. Det här är något jag alldeles för sällan säger till mig själv, så därför tar jag tillfället i akt och gör det nu - Sara, fyfan vad du är bra. 
 

Jag avslutar det här inlägget med visdomsord från världens coolaste Courtney Love och hoppas att ni andra har ett helgrymt sommarlov. Puss & kram på er!!!!
 
 

Kommentarer
Postat av: aLEX

Nej sara du är inte bra, du är bäst <333

Svar: <3 du är bäst alex
saradelarge.blogg.se

2014-07-19 @ 18:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0