2014 - en sammanfattning

Så, då har ännu ett år passerat, vilket jag finner märkligt för jag kommer fortfarande ihåg hur jag satt här och skrev sammanfattningen för 2013 som om det vore igår. När jag tittar tillbaka på året så kan jag inte hjälpa att göra det utan att känna mig oerhört stolt över mig själv. Varför? Jo, därför att 2014 var året då jag...
 
* Blev med 2 tatueringar.
* Kom ut med att jag har Aspergers syndrom inför klassen 
* Kom ut som bisexuell
* Skrev min första krönika till lokaltidningen
* Blev en tv-seriejunkie
* Blev rödhårig på riktigt
* Kom ut med att jag har GAD och emetofobi
 
Men framförallt; 2014 var året då rättvisan skipades för mig http://saradelarge.blogg.se/2014/september/skyldig.html 
 
Trots att jag fortfarande har mina dåliga dagar och problem som jag fortfarande inte är av med så måste jag ändå säga att 2014 är det bästa året jag hittills haft. Jag har hittat mig själv, min stil och vågar äntligen sticka ut på riktigt. Jag har lärt känna så många nya fina människor och jag har människor som jag kan umgås med på fritiden. Jag hade ärligt talat aldrig kunnat drömma om att jag skulle ha det såhär bra, och jag känner mig så oerhört stolt över mig själv. Jag tänker på alla mörka stunder jag haft i livet och hur långt jag kommit; jag tänker på alla ändlösa dagar jag spenderade håglös i soffan, förlamad av den djupa depressionen jag befann mig i. Jag tänker på månaderna jag spenderade på psyk i Västerås, svårt sjuk i anorexi med sondmatning och med hot om att få ECT. Jag tänker på hur nära det var att jag misste livet, hur orkeslös jag var, och att jag trodde att jag föralltid skulle vara bunden till att bli sondmatad och hospitaliserad. Jag tänker på tiden med Gustav. Jag tänker på den där kvällen i maj förra året, då jag på riktigt trodde att jag skulle dö. Jag tänker på när allting vände i oktober förra året och jag sakta, sakta tog mig uppåt. 
 
Till alla er där ute som lider och som tror att det aldrig någonsin kommer bli bättre, till alla er som spenderar nyårsafton med ångest, till alla er som tror att världen skulle vara bättre utan er; till alla er vill jag bara säga att det blir bättre. Livet kommer att ordna sig för er också, det lovar jag er. 
 
Nu ska jag duscha och sen ska jag åka och fira nyår med de bästa människorna. Jag hoppas att ni alla får ett bra nyår och att ni firar in det på det bästa sättet som ni kan fira det på, precis som jag ska göra. För det förtjänar ni. Och det förtjänar jag. Musiknörd som jag är så måste jag också dela med mig utav musiken jag lyssnade mest på iår - 2014 - Shine on. Förhoppningsvis kommer jag hinna lyssna lite på den ikväll också. 
 
Puss så syns vi nästa år. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0