Nystart

 
Jag har fumlat och funderat på det här inlägget så länge, men nu känner jag mig redo att berätta. 
Det är slut nu. Mellan mig och Gustav. Jag vill inte gå in på detaljer, men han gjorde mig illa fysiskt och psykiskt. Och även fast han har gjort mig illa under hela förhållandet, så förstod jag att det var brytpunkten.
Aldrig mer. 
Fredagskvällen var nog den värsta jag varit med om, men nu, ett par dagar senare så förstår jag ändå att det var värt det. 
Aldrig mer ska han få göra mig illa. Aldrig mer att jag ska behöva skriva hemliga inlägg på min dator om hur illa han gjort mig, aldrig mer ska jag behöva stå ut med hans ord, aldrig mer att jag ska tänka att det var mitt fel, att jag skulle hjälpa honom. Aldrig mer att jag ska bli tvingad att göra saker sexuellt och aldrig mer att han ska få kontrollera mitt liv. 
På det sättet känns det så oerhört skönt. Men ja, å andra sidan så känns det jobbigt. För ändå så var det mitt första, riktiga förhållande. Den första personen jag vågade lita på. Den första personen som fick mig att känna att jag dög. 
Men sen så tänker jag på alla vidriga saker jag fått stå ut med. Alla gånger då jag har varit ledsen och han inte brytt sig. Alla vidriga saker han gjort med min kropp, som jag har känt att jag varit tvungen att stå ut med. 
Aldrig mer. 
Och nu ska jag få läka. Och jag vet att det kommer göra ont, ett tag. Men att det kommer att bli bättre. 
För det blir alltid bättre. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0