SOMEDAY YOU WILL ACHE LIKE I ACHE

Glöm det jag skrev igår. Nu är livet piss igen. 
Kommer skriva ett längre inlägg sedan när jag orkar.
 
 
 
 

 
 

<3 <3 HAND IN HAND IN A VIOLENT LIFE <3 <3

Hej mina fina bloggläsare <3 <3 <3 Närå, skojade nu bah.
 
Vad händer nu för tiden, undrar ni säkert.
Jag spenderar dagarna med att lyssna på Dark Wave, titta på dokumentärer om seriemördare och tänka på Valerie Solanas. Däremellan så är jag ute på filosofiska promenader och joggingturer. 
Så spännande liv jag lever, right? 
 
Något stort har iallafall hänt. Jag har vågat mig på att skriva en krönika om könsroller och feminism. I skolan. Till klassens tidning. Jag känner mig så jäsikens stolt över mig själv, speciellt efter det att min lärare sa att Gudrun Schyman skulle ha varit stolt över texten. Alltså, åh <3 <3, älskar mig själv lite extra mycket just nu.
 
Hoppas att ni alla fina mår lika bra som jag gör och att ni tar hand om er själva osv, hehe. (och jag hoppas lite extra på att ni kommenterar mina inlägg också, det vore fint). 
 
På återseende! 
XOXO SARA

Dag 1 - Vem är jag?

 
Happ. Har varit väldigt tyst här på sistone så nu ska jag försöka ordna upp detta. Behöver verkligen hålla igång med mitt skrivande så att jag sedan kan bli en journalist. Typ. 
 
Så, vem är jag? 
 
Tja, jag är en människa. Heh. Ska man utgå från det som finns mellan benen på mig så är jag en kvinna. Mest känner jag mig som en utomjording dock.
Mitt namn är Sara. Jag är en argbigga, en bitterfitta - med andra ord en feminist. Heterosexuell, med en önskan om att vara bisexuell. Aspergermongo med små drag av ADHD. Bipolär med perioder av mani och depressioner som avlöser varandra. 
Musikfreak, som avgudar Morrissey och har ett hemligt kapell tillägnat honom. Avgudar allt som kommer ifrån Creation Records, 4AD och Rough Trade. Typ. 
Jag har ett stort ego och skrattar mycket åt det mesta. Jag är envis som en åsna och får för det mesta alltid min vilja igenom. I hemlighet så avgudar jag Valerie Solanas och kvinnor i allmänhet. 
Jag gillar allt som glittrar och allt som är färgglatt, vilket ofta syns på mina naglar och mina kläder. 
Rödhårig och grönögd. Önskar att jag var en hippie och att jag levde på 60-talet. 
Älskar A Clockwork Orange, vilket märks på mitt bloggnamn (huvudkaraktären Alexander DeLarge). 
 
En kort sammanfattning - jag är en fantastisk människa. 

RSS 2.0