fuck it

 
Jag vet ärligt talat inte vad jag hade förväntat mig. Att allting skulle gå bra? Att jag skulle gråta glädjetårar när det var över? Att jag skulle få höra honom säga förlåt? 
 
Glöm det jag skrev igår för allt gick åt helvete. 
 
Allting kändes helt okej fram till det var hans tur att vittna. Åh gud vad jag önskar att jag sluppit höra det han sa, för det förstörde allting. Hans röst som ekade i högtalarna borrade rakt in i min själ och hans ord krossade mig fullständigt och jag kände mig lika utsatt och ensam som den där kvällen. Hans ord, anklagelser, gjorde mig helt stum och förlamad. Nu i efterhand förstår jag inte vad jag egentligen hörde för allting var bara svammel och ord och vidrigheter, fan fan fan. Det jag hörde det var......åh gud jag vet inte. Jag kan knappt formulera det i text ens, och då anser jag mig ändå vara duktig på att skriva. Jag vill bara att det här ska vara över, jag vill bara sova, jag vill försvinna, jag vill inte att det här ska ha hänt, jag vill inte veta vem han är. JAG VILL INTE. 
 
Han fick höra mig gråta och staka fram det som hände, och han var helt iskall när han besvarade. Inga känslor. Ingenting. Och jag som trodde att allting skulle vara över idag, att jag från och med idag skulle vandra framåt hel och fullständig som människa, men det känns som att jag är tillbaka på ruta ett. 
 
 
fuck it

Kommentarer
Postat av: Anonym

VAR STARK TJEJEN! <3

2014-08-27 @ 11:29:22
Postat av: Anonym

var stark du klarar det

Svar: Jag hoppas att jag gör det iallafall.
saradelarge.blogg.se

2014-08-27 @ 14:27:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0