Manic depression

Tja, efter den senaste tidens flängande så kanske ni som läser  - har sett att statistiken skjutit i taket de senaste dagarna, ja, alltså från noll till typ 10 läsare per dag!!!! Ok, det kanske inte är så mycket om man jämför med andra bloggare, men ändå. Ni som läser ska iallafall veta att jag ÄLSKAR ER. 
 
Angående rubriken. Jo, det var nämligen såpass att i mitten av december så blev jag manisk när jag var hos min pojkvän, vilket innebar att jag skar mig själv och sprang ute i trafiken. 
Folk har säkerligen undrat hur fan jag egentligen mår, och just nu, alltså i det här ögonblicket som jag skriver (22.25) så mår jag bra. Väldigt bra. 
I slutet av december blev jag diagnosiserad med Bipolär typ 2, vilket kan ha varit en bidragande orsak till mina osammanhängande flumtexter. 
 
Jag har väl också blivit eh...mognare den senaste tiden. Insett mitt människovärde osv. Insett att jag är en jävligt grym person och att jag är lika värd som alla andra. Och jag är värd att må bra. Därför, så säger jag då till mig själv att jag är bra - varje dag. 
 
Så, nu ska jag lista några pluspoäng till vissa saker då som jag tycker är extra fina
 
* Gustav. Fan, jag vet att jag har skrivit texter om honom och nu tror ni säkerligen att han är en skitstövel och jag vet inte vad men. Fan vad jag älskar honom. Han är så jävla fin och underbar så ni anar inte. 
* Feminism. Sedan jag blev feminist så har jag fått ett sånt jävla bra självförtroende och insett hur jävla bra feminism faktiskt är. 
* Tjejer. Ni är så himla grymma och fina precis som ni är. ALLIHOPA. Jag önskar verkligen att man kunde ta bort all osäkerhet som många tjejer har och att alla tjejer kunde förstå att de inte behöver se ut på ett visst sätt för att duga, få kompisar eller få ett ligg/pojkvän. Ni är fantatiska och knullbara precis som ni är. 
 
Avslutar med den, just nu, bästaste låten som finns och en låt som symboliserar alla våra tjejers awesomeness. 
 
Bikini Kill – Rebel Girl
 
OVER AND OUT PEACE & LOVE OSV
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0